Apr 7, 2020, 1:15 PM

Невидим 

  Poetry » Love, Phylosophy
592 0 2

НЕВИДИМ

 

Неоспорим е магнетизма ти!
Севера и Юга събрал си в себе си.
На пръв поглед малко начумерен... 
Но вътре грееш!
Усмивката ти не е дар за всеки.
Трудно се печели твоето доверие.
Веднъж навлязла в
невидимият свят, 
на който ти си господар... 
не съществува паралел, 
нито база за сравнение!
Там е само чиста красота,
въздухът е непресторената истина ...
Няма граници и правила,
по които да се съдят хората... 
Магичен, прозрачно нереален... 
изтъкан от доброта и от доверие... 
Нима невидим свят... 
за мен единствена реалност,
вяра и спасение! 

 

6 Март 2020г.
П.П. На моята вечна Светлина!!!

©Екатерина Глухова - Негримирана Поезия
 

© Екатерина Глухова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??