Jul 8, 2011, 10:31 PM

Невидими 

  Poetry
642 0 12



в полунощ

думите спят

само мислите

паяжинни нишки предат

изнизват се

едва осезаеми

примамливо просветват

леки

преплитат се в клонки напъпили

или уханни цветя

ала все напред се стремят

с искрица невидима

проправят път в тъмнината

неуловими светулки

крехки

но с крилца достатъчно силни

за да ме отнесат

при теб

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??