Jan 10, 2013, 10:55 PM

Невъзможно! 

  Poetry » Love
523 0 0

 

 

 

Невъзможно бе да спре да бие сърцето за теб,

защото това значи да спре да бие изобщо!

Смешно е!!!

Изгубих любовта ти, а те обичам повече

и от преди.

Сълзите ми като въглени още текат.

Като огнени реки.

Но какво от това

всичко  остана така далечно,

че се питам реалност ли бе или сън.

Ала аз все още чакам знака

който да ми подскаже че още мислиш за мен.

За мен, за нас, за общите ни изминали дни.

Но едно нещо не дава мир на моя сън

и изгаря остатъка в моите гърди, приличащ на сърце!

Ти обичаше ли ме?!

© Натали Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??