Животът е навярно урок невероятен –
веднъж е непонятен, а сетне тъй приятен!
Все боря се с дилеми, с усещане тревожно,
и твърде често чувам: „Това е невъзможно.“
Въпросът е ще спра ли да търся варианти
или пък ще упорствам с енигми-интриганти?!
Повярвам ли, че мога, дори и да е сложно,
все някак ще намеря решение възможно.
Инат съм. Ще открия завършек резултатен
и всичко ще докарам до край благоприятен.
Не мисля и да вярвам в: „Това е невъзможно“ –
защото невъзможното твърде е възможно...
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.