НЕЗАБРАВЯНЕ
Когато решиш да си отидеш,
не забравяй, че има очи,
които ще те гледат.
Глупаво. Безспирно.
Когато чуеш нотите,
от музика, която слушахме.
Тогава твоето "Завинаги"
е вече глупаво...
Когато стигнахме до някъде,
а после се изплашихме.
Огледало или лед бе застанало
пред нас?
Когато обич имах за раздаване,
колко можеше и искаше да вземеш?
Много ли?... Много малко...?
Когато решиш да си отидеш,
не затваряй, стъклените порти.
и зад тях има кой да ти говори.
И за очите не забравяй,
които ще те гледат.
Глупаво и все така безспирно.
Когато чуеш нотите,
от музика, която слушахме...
За "Здравей отново" ще е късно...
А.А.
© А.А. All rights reserved.
В последно време музиката е тази, която успява най - добре да ме провокира... Естествено и емоции и преживявания от личен характер също имат сила. Могат да бъдат и тежки и вдъхновяващи или.... и двете едновремено, колкото и страно да е. Но безспорно музиката много допринася за емоцията, която искам да създам и често, ако го препрочитам без музика, сякаш не носи същия заряд... Това е мое някакво си усещане де Благодаря!
Радвам се, че с думите успявам да докосвам хора, по-големи от мен, с много повече житейски опит. Това ме радва!