Jan 18, 2009, 6:25 PM

Незаменимо 

  Poetry » Love
605 0 5
Не бих те дал за нищо.

От коприни разпокъсани
и от сънища предишни,
от праха избърсани,
бих те извадил винаги,
да светиш над Земята
и всяка ласка, за друг взимана,
само за теб бих си я върнал обратно.

Не бих те дал за нищо,
теб, черно разрушение.

В руини мръсни, скришни,
ти пак си ми видение.

Не бих те дал за никой.

Ела си, да изпепеляваш.

Нищо повече от твойте трусове не искам.

 

Как да те върна пак да ме унищожаваш?


18.01.2009 г.
гр. Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=ozWkDR7YUcU


На любовта на двама близки приятели.

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??