Sep 25, 2013, 7:53 PM  

Нeзависима ли е България 

  Poetry » Civilian
285 0 0

Светъл празник празнуваме,

Деня на Независимостта ознаменуваме.

Но независими ли сме днес?

Президентът ни държи се кат страхлив пес.

Води той проамериканска политика.

Във война безсмислена той ни тика.

За независимостта сеща се, когато има парад,

а иначе е готов да ни хвърли в огнен ад*.

 

*Има се предвид войната в Сирия.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??