May 30, 2019, 2:46 AM

Ни(щета) 

  Poetry » Love
748 0 0

Съществувание - безлично....
Нищо лично... 
Мислех, бях и съществувах.
Сега. Тежко е, критично.
Прегръщах. Вял, но се любувах...
И пак ще се срещнем след десет години,
Но не ще се познаем. 
Как да го кажа поетично?
Във всеки момент аз умирах, обичах...
Не?!
Може би; но нали един друг, тъй
се ваем?
Няма да се познаем...


 

© Лазар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??