Jun 18, 2012, 12:56 PM

Ничия 

  Poetry » Love
498 0 2
 
Ничия.
И толкова удобна.
Прости ми съня,
който влиза неканен.
Прости ми и мислите,
които към теб съм протегнала.
Мисля за теб.
И когато мълча.
И когато усещам
тъгата от това, че си сам.
Макар че не си.
Ничия.
И толкова до теб,
че можеш да ме вдишаш
и после да заспиш,
притиснал ме до себе си.
Мълча.
...........

~Endless~

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??