Aug 29, 2008, 10:30 AM

Никакви въпроси... 

  Poetry
894 0 33
    Никакви въпроси...

Животът ми е петолиние
и няколко въпроса...
котешко ми съска -
аз пък тръгвам боса!...

Четири девятки  
и вечно двама попа...
тук съм, но за кратко -
после съм потопна!...

Тръгвам за към Ада!...
Дяволът ме мрази:
"Връщай се веднага -
Господ ме опазил!..."

Животът ми - без линия
и никакви въпроси!...
Ето ме - това съм...
Ти, за Бога, кой си?...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??