Apr 11, 2008, 1:43 PM

Никога не прозвучах баладна 

  Poetry » Other
851 0 29
Запомни ли онази нежна музика?
Аз никога не прозвучах баладна!
Сега съм зимно-пролетна. Илюзия.
Останах в неизпятата тоналност.
Не можеше да ми напишеш в рими
един куплет. И как да се изпея?
Не ми умряха нотите значими...
Убих ги със мечтата да живея
и в нечий влюбен глас да се позная.
Спонтанно да се понеса - лирична.
С началото, започващо след края -
в онази тръпка истинска, първична.


Запомни ли онази нежна музика?
Аз никога не прозвучах баладна!
Та аз съм тази -  скалната акустика!
Крещящата стихия водопадна...

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??