В душата ми внезапно
се скъса една струна,
а беше толкоз нежна песента.
И като метеор
отрони се
и се изгуби някъде една мечта...
Целуваш ме,
но нищо не усещам,
освен една сияйна пустота...
Когато съм в теб,
в себе си ме няма.
Нима изгубих любовта?
© Мартин Драганов All rights reserved.
"Когато съм в теб,в себе си ме няма"
!!!