На артистите, с преклонение и любов! Бъдете живи и здрави!
Благодаря ти, Таничка (vitaniya), че ме подсети за този ден. Благодаря и за вдъхновението!
Със вас животът
ни е цветен -
като дъга небесна,
като пъстра черга.
Прожектори ви
греят всяка вечер,
пред вас стоим
като във свята черква.
И гръм и ураган
сте бесен,
и тих копнеж,
неуловима ласка,
забравили
за битието тежко
под топлата,
изящна маска...
Примрял е въздухът,
не диша,
не трепва спомен,
нито рана...
Във вашата игра
унесен,
духът полита
в океана...
В следите ви
се губим - малки -
и вечността
е на екрана.
И няма тленно,
само вяра,
божествен огън
и нирвана...!
© Криси All rights reserved.