Nov 15, 2020, 7:29 PM

Нирвана 

  Poetry » Phylosophy, Civilian, Other
651 3 7

                         Най-щастливите хора нямат най-доброто.
                        Те създават най-доброто от това, което имат...     

                                                            Джериес Авад

Преборих себе си, за да съм различна,
душата ми е храм, а в него се мълчи.
Понякога съм лава вулканична,
щом някой се опита да скверни.

Богата съм със радостни моменти,
усмивки през сълзи, са моя елексир.
Щастие със много компоненти...
филигранност, с печат от ювелир.

Подадена ръка, в момент на слабост,
намигване, за да разведря...
Не се оплаквам, в очите виждам радост...
и за това всеки ден благодаря.

Получавам, без да искам много,
а имам хиляди мечти.
Понякога потъвам надълбоко,
протегната ръка тогава ме държи.

Да раздаваш щастие, усмивки...
в сърцето си го притежаваш.
В незаменими мигове - щастливки...
заслужено... нирвана получаваш.

© Теодора Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??