Oct 27, 2022, 11:47 PM  

Нищо перфектно 

  Poetry
365 9 18

Нямам нищо перфектно и в себе си

съм преборила всички стремежи.

Аз съм тяло, сглобено от белези

и съзнателно стъпкана нежност.

 

Не търсѝ в мен скандал, нито драма,

ни събития, дето вълнуват.

Горе-долу след двадесет грама

с всичко тук мога да се сбогувам.

 

Няма нищо перфектно в живота ми,

ни в лицето ми, нито в дома ми.

Аз – изгубена в път за самотници,

търся своето място край думите.

 

Аз съм тяло, сглобено от белези,

от желания, болки и лудост,

ненамиращо място за себе си

в този свят от перфектни заблуди.

 

 

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??