Aug 6, 2020, 3:07 PM

Но... 

  Poetry » Love, Phylosophy, Free verse, Other
739 1 2

Сънувам. Аз съм над болката.

Всичко е минало.

Извървени са светлинни години

време и пространство...

Родила съм се отново.

Но... тръгвам по същия път. Към теб.

И пиша... С върха на ножа...

Нямаш време...

Тогава защо аз да си губя времето за теб?!...

Изморен си...

От твоята умора натежават крилете ми...

В мен се връща една невъзможност...

Да ме предизвика!

Ще бъдеш безвремие... в стихове...

 

                          © Павлина Петрова

© Павлина Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??