Aug 12, 2008, 2:00 PM

Но сърцето ми... сърцето те люби 

  Poetry » Love
1040 0 22

                                                                                           Посветено!


Дявол съм във тяло на жена,
дочувал ли си мойто име?
Езикът ми е като на змия,
но ти не се страхувай – проучи ме.

Усмивката ми... доста е отровна,
не се заглеждай и в моите очи.
Ще ти разкажа приказка любовна,
ще те оплета в самодивски коси!

Тялото ми е като топола,
а с ръцете - върша чудеса.
Щастлив ще си, ако съм твоята изгора,
не може друг да се похвали със това.

Но сърцето ми... сърцето те люби,
принадлежи на истинска жена.
Нека никога твоето не загуби
и наш закрилник да е любовта.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??