Dec 14, 2021, 10:50 PM

Но в себе си изцяло ще те имам 

  Poetry » Love
308 5 5

Понякога, когато те очаквам,

не идваш ти - макар, че обещаваш.

И гадая сам, дали забравяш

или е тест? Не знам. Не се оплаквам.

 

И не тъгувам. Свикнал съм с това

да се явяваш в ненадеен миг.

Разменяме си няколко слова

и пак отлиташ, скриваш своя лик.

 

Влюбено за тебе аз копнея,

а за кратко виждам те през ден.

Идваш и си тръгваш като фея,

тръгваш и оставяш порив в мен.

 

От твоя чар по малко ще отпивам,

но в себе си изцяло ще те имам.

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??