Sep 13, 2007, 3:05 PM

Ноември 

  Poetry
633 0 6

Ноември

Зимен ден - посивял и безличен,
кални пътища и тишина,
тъжен взор съм отправила в нищото...
Капят жълти и вехти листа.

Зимен ден, арогантен със скуката,
много хора с еднакви лица
и небрежно, студено, отпуснато
чувам само една тишина.

Зимен ден, колко си дълъг!
Ноемврийският вятър шуми
и тъгата ми сякаш единствено
върху мене оставя следи.

                                           
                                     ноември, 2005

© Виолета Зашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??