Ноември
е уютна стая.
С камина грейнала.
Любима музика. Мечтание.
Ноември
е и чаша ароматен чай.
Топло мляко със какао.
Ухаещо кафе. Горещо.
Ноември
е и споделеност.
И мечти. За сбъдване.
Ноември
е танго.
Малко тъжно,
но огнено и страстно.
Ноември
е топлата, желана длан
във вечери дъждовни.
И нежна, споделена ласка.
И целувка.
Притихналост
в жадувани обятия.
Мълчание.
Ноември
е на есента
обичания пристан.
И спокойствието нейно.
И нейната любов.
Единствена.
╰✿Sunny EL✿╮
02.11.2015
© Sunny All rights reserved.
🌸 Удоволствие е за мен, Доче!!! Винаги да ти е така! 🌸
🌸 Мили момичета, пожелавам ви здраве и обич, обичайте 🌸
🌸 и бъдете обичани - тогава е светло и топло в душите ни!!! 🌸