Nov 2, 2006, 11:52 AM

ноемврийски вятър 

  Poetry
559 0 4

Вятър клоните разклаща
сиви облаци през тях прозират
погледът ми ги препраща
и оформя във картина.
А от изток червенее
и небето е кристално
Ярък изгрев аленее
пак ноември е захванал...

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??