Aug 20, 2010, 10:28 PM

Ноктюрно 

  Poetry » Other
1270 0 36


Душата ми се къпе в светлина

и пак запява с ключа сол сърцето.

Усмихва ми се пълната луна,

светулково намига ми небето...

Пропит от нега, въздухът трепти

и щедро пръска аромат на лято.

Отдадени на порива лъчист,

щурците се надпяват с тишината.

Орисница - закриля ме нощта

и милва ме зефирът по косите.

По-лека от перце - без страх летя

по лунната пътека към звездите...





© Вилдан Сефер All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??