Jul 11, 2008, 12:22 PM

Нощ 

  Poetry » Love
675 0 1

Луната слънцето поглъща,

светът лениво в сенки се превръща,

с тъмен плащ нощта деня обгръща,

облакът със звезден дъжд отвръща,

мечта, една и съща, в реалност се обръща

и по-могъща сила, реалността във сън превръща,

споменът за любовта се връща,

песен за душата тишината преобръща.

© Ицо Младенов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??