Mar 31, 2012, 1:27 PM

Нощ е 

  Poetry » Love
675 0 2

Нощ е, но не мога да заспя

и търся спомени сълзливи,

и защо не успявам да приспя

моите мисли, тъй горчиви?

 

Питам се - къде си ти сега?

Какво ли правиш в този час?

Неволно протегнах към теб ръка,

а ти оказа се красив мираж.

 

Къде да те търся, аз не зная,

тъй голяма е тази земя

и след сто години не ще се покая,

че от толкоз любови твоята избрах.

 

Нощ е и искам те до мен,

да вдъхнеш сили на плахото сърце,

да внесеш светлина в моя ден,

да запазя топлината в моите ръце.

© Десислава Боцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??