Feb 29, 2012, 10:32 AM

Нощна картина 

  Poetry » Love
776 0 2

 Градът спи...

Улицата на липите оживява -

светулките започват своите игри

и косата ми посипват със жарава.

Някъде запя щурче...

Влюбено потрепва тротоара.

Тихо стъпвам...

Липсват ми едни ръце,

за да стане нощната картина цяла.

Спи градът.

И луната засиява...

Звездите слизат в мойта гръд.

Ветрецът с нежност ме омайва

и тихо ми нашепва, че си тук.

© Паула Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??