Oct 18, 2007, 11:13 PM

Нощна страст 

  Poetry
548 0 2
                                                 Нощна страст
Устните ти така горят за любов
очите ти са така тъжни от самота и тъга
а ръцете ти така треперят
да се слеят с ритъма на тялото ми

Отново се виждаме на същото място
и със същите хора
Ти с нея
а аз с него

Пак отпивам от поредната чаша с вино
обкръжена от приятели нежелани
И пак поглеждам отчаяно към теб
с надежда че ще дойдеш до мен

Ти си с нея
аз знам това
Но мен искаш ти
дори да съм с него сега

Гледаш ме ти
усещам аз
Хвърляш ми тайни погледи
виждам аз

Хайде ела и мен вземи
и с целувка топла ме покори
Да се отдадем на нощта
да се предадем на страстта

Пламък в очите ни изгря
той жадува любовта
За другите ти просто забрави
на мен сега ми се посвети

А пък утре да забравим всичко
и да продължим смело напред
Тя с теб
а той с мен

© Йоанна Конова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??