Ти ми каза, че заради мен черното ще превърнеш в бяло.
Ти ми обеща, че ще събереш парченцата
в сърцето ми и ще ги превърнеш в едно цяло!
Помня как ти ми каза, че винаги ще си с мен.
А аз така и не разбрах, че се оказах в твоя плен.
Аз помня как ти в ухото ми прошепна,
че съм тъй красива в деня горещ...
Аз помня как ти с целувка взе дъха ми
както пламъка на свещ.
Още си спомням как душата ти
горя като пламтяща пещ.
Очите ти искрящи изпиваха
моите като вампир зловещ.
Ръцете ти се впиваха в мен,
както дяволът в жертвата си невинна,
а аз горях, и то от страст,
по дявола с черния меч.
© Вили All rights reserved.