Dec 26, 2009, 11:29 PM

Нощно слънце 

  Poetry
613 0 11



Нощното слънце

се показва

внезапно

и в мрака впръсква

уютна светлина.

Взривява тишината

с беззвучните си стъпки

и тя отронва

седефена сълза.

Нощното слънце

е усет

за полъх,

за трепетна ласка,

шепотен поглед

и безмълвен копнеж.

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??