Jul 9, 2006, 10:12 AM

Нощта е студена 

  Poetry
814 0 9
Притваряш очи.
Нощта е студена.
Нощта е студена, -
не затваряй очи!
В бяг минавам край онези,
които...
Онези копелета,
онези,
които поискаха твоята смърт,
поискаха моята смърт...
Поискаха
цялата смърт на дишането,
цялата смърт на писането,
цялата смърт на човека!
Тези мръсници,
които те удряха,
които удряха мен...
Къде са те сега?!
Последната нощ,
в която сме заедно.
Не искам да тръгваш!
Не и след всичко,
не и сега...
Убийците пият!
А ти . . .
Притваряш очи.
Нощта е студена.
Нощта е студена,
Затварям очи.
И те искам...
Искам те в бял сън...

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??