Sep 8, 2013, 7:04 PM

Нощта преглъща въздишки 

  Poetry » Love
482 0 1

Плодова диета.

Вегетариански кекс.

Нежно, блажено.

Омайни сокове и аромати.

Пържоли  и телешки стек.

Лъвицата хапе

Лъва за ухото.

Звездите танцуват танго.

Нощта премрежва поглед.

Нощта преглъща въздишки!

© Явление All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??