Oct 24, 2012, 1:40 PM

Носталгично 

  Poetry » Love
425 0 0

Не тъжи, любими мой,

за миналото ни предишно.

Дните изминати без мен не брой,

да се притесняваш е излишно.

 

Не спирай да вярваш във съдбата,

тя отново ще ни събере.

С теб ще бъда пак богата,

щом съберат се нашите светове.

 

Въпреки че прошарва ти се косата,

аз все още обичам те с плам.

Ти единствен си ми във сърцето и главата,

искам да те заведа във любовния си храм.

 

Не тъжи, любов, неземна,

отново ще   бъдем двама.

Без теб чувствам се непотребна,

изгаря ме носталгия голяма.

© Пролетното момиче All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??