Aug 19, 2008, 12:39 PM

Носталгично 

  Poetry
508 0 9
Със слънцето очите си отварям
и срещам погледа ти нежен,
и всеки ден си го повтарям,
че ти си моя сън копнежен.

Годините направили са чудо,
без теб не мога да живея,
не мисля аз за нищо друго,
живота си със тебе ще възпея.

Не е любов, а нещо друго,
по-силно е от обич даже,
приятелство, или пък навик,
един е Господ... той ще каже.
 
Косите побеляха неусетно
и нежни бръчици издайни,
а ти си тук, и си до мене
и помежду ни няма тайни.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??