С булката добре живяхме...
Е, на моменти зле си бяхме!
Лашкахме се по квартири.
Нямахме пари за бири,
камо ли пък за бижута-
на жените атрибута.
Наема едвам си плащахме.
Сума заеми изплащахме...
Броях стотинките за сок.
Спорехме на глас висок.
С нерви, шум и разправии
оправяхме своите бакии.
Млади бяхме и откачени,
макар и от живота влачени.
А той, дори да ни притискаше,
нонстоп нас двамата ни искаше.
Сега сме вече ,,средна класа".
Изплатих аз ВСкаса.
Заплащане-почти достойно.
Около нас е все спокойно.
Но...писна ми от тишината!
Сигурно- и на жената...
Тръпката я няма вече!
Нещо става бе, човече!
Къде са времената стари?
Сега-спокойни, без товари,
напълно ни владее скуката...
Къде е , мислите, поуката?
© Георги Янков All rights reserved.
Спокойствието уморява,
приспива чувства и емоции.
А ние с нашата си порция
дразнители, нали сме свикнали,
сега, в рахата си надникнали,
не щеме вече тишина.
Я, вѝкни пак по мен, жена!🥰
Разписа ме, бе човече! Много ми хареса и те поздравявам, бай Гацане!