Dec 14, 2015, 5:42 PM

Нов мрак 

  Poetry » Love
303 0 1

Не ме мисли, когато плача.
Аз пригодена съм така –
да се попивам изцяло в здрача,
с чувства отровни да се опияня,

 

и после, когато свършва,
да се отдавам на музи трагични.
Но сълзите по тебе ми омръзват.
Готова съм нов мрак да заобичам.

 

 

13.12.2015г.
гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??