Oct 1, 2006, 8:27 PM

Нова есен 

  Poetry
647 0 6

Нова есен се задава
с нови есенни листа.
Но какво ли обещава
и какво ни носи тя?
Нови дрехи и обувки?
Нова работа или кола?
Нови срещи и милувки
радост, болка и тъга?
Може би и нови хора
ще направи тя от нас.
По добри и по грижовни
с повече любов и страст!

Може би ще ни направи…

Може би и може би!!!

Тя си идва и оставя

вечно своите следи!!!

 

© Живко Желев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??