Jan 3, 2013, 4:28 PM

Нова година 

  Poetry » Other
743 1 11

И новата година ни оплита

в устремния и забързан ден,

един въпрос наивно пита -

щастлива ли ще е за теб и мен?


И пожелания заливат ни                            

за спорна, мирна и добра,

да минем с обич, искрени,                  

под пъстроцветната дъга.


С пламнали очи, с любов,                                                                          

с надежда дръзка и мечти,

да е белязан пътят нов                                     

от слънце,  песен и звезди.


Да сме здрави и засмени,     

да сме богати в нищета,

да даваме, преди да вземем, 

така ще бъдем с истински лица.


Да сме с приятели дарени,

да сме пораснали деца,

раздаващи без жал доверие,

и никога сами в беда. 



      Честита Нова година на всички откровенци! 


 

 

© Таня Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??