Mar 25, 2011, 11:51 AM

Новина 

  Poetry
478 0 5

дойде блага вест

... да разчистя душата

пепелта да изхвърля

въглени да разгоря

да ме опари

да  боли

и... да грейна   

© Дима All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??