Sep 19, 2007, 8:35 AM

Ново 20 :) 

  Poetry
638 0 13
Пак излезе с ново двайсе,
хвърли бомба с закъснител.
Само че не съм на седемнайсе,
като видя бомба, ставам запалител.

Стой сега, та гледай мача,
вкара си самичък автогол,
хвана ли те, ще те разколача -
ще си подлог в изречение с глагол.

Нещо май объркал си човека,
не си във моята категория,
хващай смело първата пътека -
ще ме имаш само на теория.

Не хвърляй прах в очите ми,
сложих розови защитни очила,
под ключ, дълбоко са мечтите ми,
пред мен не вАжат твойте правила.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??