Nov 8, 2017, 9:14 AM

Ново начало 

  Poetry » Love
832 0 0

Пак ще ме целунеш някой ден
Ще стоим с две преплетени ръце
И ще се радвам на мига в който си до мен 
А за тебе тупти по-силно моето сърце 

 

И ще се почувстваме желани ний тогава 
Дали един от друг или пък нещо ще ни заблуждава 
Как със мисъл на дете любовта в нас остава 
А сърцата... Те в нас туптят и не престават

 

Ще е ударно докосване все едно от сън 
Ще бъде смело, дръзко и красиво 
И ще се усмихват дари дръвчетата навън 
А ние през прозореца ще гледаме щастливо

 

И някак тези действия ще подскажат 
За нашето бъдеще, новото начало 
И тази минало-припомняща целувка означава
Че има път, към новото начало! 

© Атанас Дизов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??