Oct 9, 2011, 11:58 PM

Новотоние 

  Poetry
519 0 9



Вятър палав

скъса колието на нощта

и блестящи перли

пръснаха се по небето,

духна леко в чаша

със шампанско прекипяло

и луната

с пяната дантелена зави,

а върху щурците

брулна пожълтели

есенни листа.

От уплаха,

те цигулките си скриха

и увисна в мрака

студена тишина.

 

Само в мен

един тон напевно

неспирно-топло

и ликуващо звучи -

Ти…

 

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??