Feb 16, 2017, 11:07 PM

Нужди 

  Poetry » Love
553 1 2

В студени дни

като тези,

някои имат

н я к о г о .

 

Някого, с когото

да споделят студенината си,

за да се стоплят.

 

Други пък,

топлят душата си

с вино, с което

уж забравят тъгата си.

 

Непознати,

докосват се

под завивките,

надявайки се да избягат

за малко от

липсите.

 

Хората – различни,

но нуждите им – еднакви.

Всяка

опира до

един единствен

н я к о й .

 

В тази студена нощ,

моля те ,

сърцето ми сгрей

с едничкото си "здравей"!

© Михаела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??