May 27, 2018, 4:57 PM

Някога 

  Poetry » Love
716 8 17

 

Когато огънят угасне

в огнището ми вечерта

и изведнъж ми стане страшно

от тишината и студа,

преди да те забравя още

повикай ме и ме стопли,

повикай ме за много нощи,

за дълги, неброени дни.

Без никакви излишни думи,

без обещания дори...

Повикай ме като безумие...

и аз ще дойда... може би!

© Елка Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??