Aug 4, 2009, 5:30 PM

Някои дни са различни 

  Poetry » Other
843 0 2

Някои дни са различни,

без корист, без цел, без посока.

За зла врага - странно цинични,

сякаш верни раи на порока.

 

Със нежния плач на зората,

се отварят две празни очи,

а мъртви са нейде полята,

недочакали топли лъчи.

 

Някои дни са безцветни,

без патос, без смях, без дъга.

На душата дъха взимат сетни,

и самотна обричат плътта.

 

Със нечутият смях на децата,

се топят пред лика на нощта.

И рисуват туй дето в полята,

плашилата наричат "съдба".

© Александър Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??