May 20, 2009, 6:02 PM

Някои хора нямат право да напускат живота ни 

  Poetry » Other
930 0 5

Някои хора нямат право да напускат живота ни
people always leave.


на Мими


Щом хората, които сме обичали,
и мъките, с които сме живели,
и спомените, след които тичаме,
и песните, които сме изпели,
и болките, стаени надълбоко,
и думите - и казани, и скрити,
и образите, затаени в локви,
и сълзите, от кожата пропити,
и огънят, прогарящ всичко свято,
и чувствата, горящи до основи,
усмивките, миришещи на лято,
и времето, заключено в окови...

Щом хората, които сме обичали,
си тръгнат бързо, безвъзвратно,
и всичко, във което сме се вричали,
не може да се върне пак обратно.
Щом чувствата, с които сме живели,
оставят само сенките в душите,
и повече не сме щастливи, смели,
надеждни, силни, упорити...

Тогава тръгваме из целия свят
и развяваме голяма табела:
'Хората нямат право да напускат
и да ни оставят без смелост!'

17:00
20. Май. 09 г.

© Люляк All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??