„... Някой ден ще си мой!
Клада от страст в мене гори..."
В прегръдките ми,
чувствам, че трептиш,
докато свилени косиразгъват на негата зноя.
Докато не се умориш,
не се наситиш
и не приемеш,
че изцяло аз съм твоя.
Премалели, единствени,
ръцете ни търсят се
и в унес, в потока
вълнист на нощта,
ти рисуваш ги истински,
вени сплели горещи
в слънчева посока
ни водят - към страстта!
04.10.2008г.
© Мери Попинз All rights reserved.
Поздрав!