Sep 19, 2007, 2:42 PM

Някой ден ще си тръгна 

  Poetry
617 0 1
Някой ден ще си отида...
Ще остане след мен пустиня,
ще гори тревата...
и ще търсиш отчаян вода.
Някой ден просто така ще си тръгна
и няма да се обърна назад.

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??