Mar 31, 2019, 7:48 PM

Някой от меда се е облажил 

  Poetry » Civilian
431 0 0

                                           Картината в родния ми край

                                           да видят не могат само слепците,

                                           туй що дедѝ сътвориха

                                           със замах затриха глупците.

                        

                                           До основи порутени сгради,

                                           пейзаж – като след война,

                                           стелят се строителни боклуци,

                                           металът отделен е бил на страна.

                             

                                           Някой от меда се е облажил,

                                           не роден в родния ми край,

                                           парите профукал е на Малдиви

                                           или друг на земята рай! 

© Никола Яндов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??