Jul 3, 2009, 1:59 PM

Някой те обича като мен 

  Poetry » Other
781 0 1

Загрижен за твойте мечти,
аз ти казвам "до тук"!
Не вярвам в себе си!
Ти вярвай в някой друг!

Когато плачеш за мен...
Просто припомни си мойто "Обичам те"!
Дори нощта да ти се струва безкраен ден,
просто си спомняй как коленичех пред теб!

И да съм някъде другаде,
ти помни мойто "Обичам те"!
Сълзите нека се вливат в спомените,
а от тях да се ражда новият ден!

Когато друг те целува,
не мисли за мен!
Просто помни, че някой те обича като мен!
Просто живей ден за ден!

Не забравяй, че обичал съм те!
Така ще е и занапред!
Макар да ти казвам "Не си за мен",
ти припомняй си всеки наш общ момент.

© Лефтерчо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Много е тъжно и същевременно много красиво -"Просто помни, че някой те обича като мен!"
    Един детайл обаче може да бъде леко променен: мойто "Обичам те"!-моето "Обичам те"!
Random works
: ??:??