Jul 1, 2007, 7:46 PM

Няколко опита за хайку 

  Poetry
612 0 7
Няколко опита за хайку

Пуснати щори
в душна стая хотелска -
късен следобед...
*
Червен сутиен,
захвърлени слипове -
чакан следобед...
*
Влажни чаршафи
попили страст и сълзи -
летен следобед...
*
Обща цигара
пред мъчително "сбогом" -
тъжен следобед...
***

© Пер Перикон All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??