Oct 6, 2009, 2:12 AM

Няколко Въпроса 

  Poetry » Love
685 0 2

Късно вечер е, стоя в моята стая,

отдавна всички заспали са,

а аз от мъка ридая.

Имам толкова неща да те питам.

Пухе, Все още те обичам.

А ти обичаш ли ме още?

Мислиш ли за мен в онези нощи,

когато сам заспиваш

и сутрин до себе си не ме намираш?

Още ли от всичко малко се нервираш?

Какво си имал, дали вече разбираш?

Плачеш ли, когато  ме няма,

както аз плача, когато те няма?

Любовта ни толкова ли е силна,

както в началото,

или за нас сега това е началото?

Всеки различен живот да живее,

на различни неща да се смее,

с други хора да бъдем

като цяло, други хора да бъдем.

© Мариана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??